Om goed voorbereid te zijn op uiteenlopende situaties verzorgen wij samen met partners specialistische opleidingen en trainingen.

Deze worden gegeven door professioneel opgeleide trainers, die op hun beurt ook deelnemen aan een maandelijks update programma, zodat zij altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Onze opleidingen lopen uiteen van een basisopleiding persoonsbeveiliger tot een specialistische rijopleiding, waar een vervolgopleiding onderdeel van kan zijn. Daarnaast verzorgen wij losse (meerdaagse) trainingen afgestemd op de behoeftes van onze klanten.
MINCON – Beveiliging & Recherche werkt samen met partners, welke per 1 januari 2013 de rijopleidingen in eigen huis verzorgd. Als erkend opleidingsinstituut van Contact Commissie Vakbekwaamheid (CCV) bieden zij rijopleidingen aan in categorieën waaronder de onafhankelijk geëxamineerde CCV-D1 en CCV-D2. Uiteraard zijn deze opleidingen uit te breiden met diverse vervolgopleidingen en rijmodules. Tijdens de rijopleiding wordt de chauffeur voorbereid op persoonlijke risico’s van de passagiers en zichzelf tijdens aankomst- en vertrekmomenten. U kunt de rijopleiding als particulier en als werknemer van een organisatie volgen. De opleidingen vinden zowel plaats bij het verkeerscentrum als in het inzetgebied van onze klanten.
Tijdens een intakegesprek worden uw behoeftes besproken en vervolgens wordt een training op maat samengesteld. Wij spelen hierbij bijvoorbeeld in op uw specifieke rijroutes. Naast de rijvaardigheden die worden getraind, doet u ook ervaring op met preventieve observatietechnieken, tracking and tracing en andere technieken die relevant zijn. In een eventuele vervolgopleiding kan de training nog verder gepersonaliseerd worden en wordt getraind op te ontwikkelen competenties. In onze rijopleidingen wordt extra aandacht besteed aan kennis op het gebied van beveiliging, meer dan traditionele rijopleidingen dat doen. Dit om ervoor te zorgen dat de chauffeur kan meedenken met zijn passagier(s) als het aankomt op beslissingsvaardigheid of moet acteren in crisissituaties. We vinden het om die reden van extra belang dat er een vertrouwensband ontstaat met onze docent. Na afloop van de training wordt de rapportage besproken en kan de cursist altijd een beroep doen op de expertise van onze security partner. Of het nu gaat om persoonlijke vragen of om specifiek advies. We zetten onze kennis graag in om u verder op weg te helpen.
Contact

Contact

Wees vrij om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag!